Vigna Saosent – Pinot Nero, Cembra Di Montagna

2,400 ALL

3,200 ALL

Verë e kuqe Cembra di Montagna
Sasia
Përshkrimi

Rrushi: Pinot Nero

Viti: 2015 (Vere e Vjeteruar)

Alkooli: 13.5%

Ngjyra e kuqe prej rubini me reflektime të lehta të granati, shprehet me aromat e manave, mjedrave, qershive, boronicave dhe aromave pikante të vaniljes dhe çokollatës. Në qiellz, taninat e butë dhe të këndshëm japin elegancë dhe përsosje tipike të varietetit.

Shoqerimi: Shoqerohet me pjatat e mishit, kërpudha ose misher te eger me salca, mish të kuq të përpunuar, të pjekur ose tavë.