Vigna Delle Forche, Cembra Di Montagna

2,400 ALL

3,200 ALL

Cembra di Montagna Verë e bardhë
Sasia
Përshkrimi

Rrushi: Muller Thurgau

Viti: 2015 (Vere e Vjeteruar)

Alkooli: 12.5%

Ngjyra e verdhë kashte me reflektime të gjelbërta, me shënime të luleve të bardha, manaferrës, pjeshkës së verdhë dhe kajsisë, me kalimin e viteve notat minerale dhe stralli dalin gjithnjë e më shumë. Shije e fortë, e thellë dhe e shijshme me një aciditet të freskët që gjithashtu sjell një qëndrueshmëri të mire. Kapaciteti I vjetrimit 8 vite.

Shoqerimi: Vera Muller Thurgau shoqerohet mirë me antipasta, peshk të zier ose të pjekur në zgarë. Ideale si aperitiv.