Soave DOC, Villalta

1,120 ALL

1,600 ALL

Casa Girelli Vilallta Verë e bardhë
Sasia
Përshkrimi

Rrushi: Garnagega, Trebbiano

Viti: 2018

Alkooli: 11.0%

Marrë nga rrushi i rritur në qytetin e vogël Soave eshtte vere e freskët dhe e shijshme. Soave është vere e thatë, me një aromë delikate dhe shumë freskuese.

Shoqerimi: Soave është vera perfekte për tu pire vetvetiu ose për t'u kombinuar me pjatat e detit.