Salice Salentino DOP, Masseria Borgo Dei Trulli

1,600 ALL

Verë e kuqe Masseria Borgo dei Trulli
Sasia
Përshkrimi

Rrushi: Negroamaro 90%, Malvasia Nera 10%

Viti: 2019

Alkoli: 13.5%

Ngjyra: vjollcë e thellë.

Aroma: rrush pa fara e zezë, vanilje dhe çokollatë.

Shija: elegante dhe komplekse; i ekuilibruar mirë dhe një fund te gjate e te shijshem.

Shoqerimi: Pasta me salca mishi, mish te pjekur.