Prosecco Extra Dry DOC, Borga

1,360 ALL

1,600 ALL

Borga Prosecco & Spumante
Sasia
Përshkrimi

Vere e bardhe

Rrushi: Glera 100%

Viti: 2015

Alkooli: 11%

Kashtë e ndritshme e verdhë me reflektime të gjalla nga pllaka e pasur. Detyrues në hundë, me akacie dhe lule sambuco, pjeshke e bardhe dhe mollë, me një prekje të bimëve aromatike.I freskët në shije, mbështjellës butësi e ekuilibruar dhe fruta të freskëta. Shume e këndshme dhe mbyllje aromatike.

Shoqerimi: Ideale per Mozarela me açuge. Krokete me vezë të skuqur, proshutë të tymosur dhe Djathë. Pica dhe pjata te lehta peshku. Aperitiv fantastik.