Primitivo Salento IGP, Masseria Borgo Dei Trulli

1,600 ALL

Verë e kuqe Masseria Borgo dei Trulli
Sasia
Përshkrimi

Rrushi: Primitivo

Viti: 2019

Alkooli: 14%

Ngjyra: E kuqe me rubin intensiv.

Aroma: qershi të zeza, kumbulla, erëza dhe spec të bardhë.

Shije: me trup të plotë, kadife dhe elegante, me tanin të butë, por të fortë dhe një fund i gjatë dhe këmbëngulës.

Shoqerimi: Pica, makarona me salcë mishi, qengji dhe djathi të stinës.