Primitivo Di Manduria DOP, Masseria Borgo Dei Trulli

2,800 ALL

Verë e kuqe Masseria Borgo dei Trulli
Sasia
Përshkrimi

Rrushi: Primitivo

Viti: 2018

Alkooli: 14.5%

Ngjyra: Vjollcë e thellë

Aromë intensive me rrush pa fara dhe boronicë

Shije: aromat e frutave të pjekur që përzihen me një aluzion të lehtë bimor.

Shoqerimi: Mish të kuq të pjekur në zgarë dhe pjata të para të shijshme me baze mishi.