Negroamaro Salento IGP, Masseria Borgo Dei Trulli

1,600 ALL

Verë e kuqe Masseria Borgo dei Trulli
Sasia
Përshkrimi

Rrushi: Negroamaro

Viti: 2019

Alkooli: 13.5%

Ngjyra: E kuqe intensive me reflektime vjollce.

Aroma: Kumbulla, luleshtrydhe të egra dhe piper i zi.

Shije: me trup të plotë, me shije të jamballit dhe noce moscata, tanine të ekuilibruar dhe një fund i gjatë dhe i vazhdueshëm.

Shoqerimi: Pjatat e bazuara në mish pule, perime të pjekura në skarë, mish qengji, supa perime dhe mish.