Ficheto Bianco IGP Puglia, Masseria Borgo Dei Trulli

2,100 ALL

Verë e bardhë Masseria Borgo dei Trulli
Sasia
Përshkrimi

Rrushi: 1/3 Malvasia, 1/3 Sauvignon, 1/3 Fiano

Viti: 2019

Alkooli: 13%

Ngjyra e verdhë kashte me reflektime të arta. Aroma me shënime të thekura, agrume dhe pjeshke dhe me pak arome gjalpi. Ne shije vjen si vere e qetë, e gjallë, karakterizohet nga ndjesi mineralesh dhe shënime të frutave tropikale.

Shoqerimi: Vera sherben si aperitiv, pjatat e bazuara në fruta deti.