Chardonnay Tre Venezie IGT, Borga

2,500 ALL

Bag in Box Borga
Sasia
Përshkrimi

Rrushi: Chardonnay

Viti: 2019

Alkooli: 12%

Ngjyrë e verdhë kashte intensive dhe e ndritshme. Në hundë aromat të kujtojnë frutat e freskëta me aromë molle, pjeshke dhe dardhe. Nuanca të këndshme me lule të akacies në shënimet minerale. Verë me trup të plotë dhe një shije të ngrohtë dhe të butë, e ekuilibruar mirë nga notat e freskëta.

Shoqerimi: Chardonnay Tre Venezie eshte nje vere per pjatat e para antipasta, pjata të bazuara në peshk ose perime dhe mish të bardhë. Perdoret edhe si vere per aperitiv.