Cabernet Franc, Borga

2,500 ALL

Bag in Box Borga
Sasia
Përshkrimi

Rrushi: Lagrein, Teroldego, Merlot

Viti: 2019

Alkooli: 12%

Ngjyra e kuqe rubini e ndritshme. Në hundë ajo është pak vinose, e ndjekur nga shënime frutash si rrush pa fara dhe kumbull, nuhaten aroma perimesh dhe të barit të prerë. Ne shije eshte me trashësi të mirë dhe të freskët. Verë e ëmbël me një ekuilibër të mirë paksa tanike.

Shoqerimi: Cabernet Franc kanë një shije të hollë dhe një përmbajtje alkooli që e bën ideale për të bashkuar pjatat me aromë të fortë si djathrat dhe mishrat e zier ose të pjekur në zgarë. Rrushi kabernet përputhet në mënyrë të përsosur me pjatat e gjahut dhe derrat e shijshëm të pjekur.